top of page
Pål Gauslaa Sivertzen lydtekniker produsent  oslo vakuum studio musikk

Med grunnlag i musikkstudioutdanning fra NISS, har Pål en bred kompetanse i lyd – med 10 års erfaring fra blant annet livelyd, lyddesign, kringkasting og musikkstudio. En selverklært jovial innlandsfyr som finner stor glede i kreativt samarbeid med andre. Sjangermessig finnes det få grenser – porteføljen spenner fra jazz til hiphop og elektronisk, men den brennende lidenskapen ligger i rock og metall.

Pål spiller trommer i hardrockbandet Orbiter, og har mange kreative jern i ilden. Han har blant annet stilt med MGP-deltakelse som gladpop-låtskriver, lagd støymusikk med en prisvinnende forfatter, samt å ha fått leke seg med mange forskjellige instrumenter i en stor variasjon av prosjekter, blant annet sammen med Ruben Carlsen i rop-duoen.

Pål Gauslaa Sivertzen

Produksjon, miks, mastering og daglig leder

Kari-Helene Blystad

Produksjon, miks og låtskriving

Kari-Helene Blystad produsent lydtekniker remix beats låtskriver  oslo vakuum studio musikk

Med en bachelor i musikkproduksjon og Pro Tools Operator-sertifisering fra NISS, har Kari-Helene erfaring som produsent i IHS Studio i Asker, som kursholder hos AKKS og som lydtekniker og scenearbeider på blant annet Nationaltheatret.

Som studiotekniker og produsent har hun flere utgivelser bak seg; som artist er hun en del av duoen NOYAH og opererer solo under navnet Midnight Coffee. Kari-Helene gjør også bestillingsverk til teaterproduksjoner, mens hun føler at hovedkompetansen ligger innenfor den elektroniske sjangeren – med synth og trommebaserte låter, og med remixing. Som en habil gitarist er det dog aldri lang vei til det akustiske.

Ruben Carlsen produsent lydtekniker mastering  oslo vakuum studio musikk

Med utdanning i musikkstudioteknikk fra NISS, har han jobbet med studioproduksjon i mange år gjennom Sweet Sound, hvor han bygget opp mye av grunnlaget for det som etterhvert ble Vakuum Studio.

 

Som en relativt tilbakelent kar, er Ruben glad i god stemning, og han mener at en kreativ atmosfære er avgjørende for en god studiosession. Ruben hører på mye rart, særlig frijazz, rock og psykedeliske musikk. Som utøver spiller han bass i ett rockeband; han skriver også musikk selv og sammen med Pål Gauslaa Sivertzen under bandnavnet rop.

Ruben Carlsen

Produksjon, miks og mastering

Elisabet Bruun Johnsen

Produksjon, miks og mastering

Elisabet Bruun Johnsen produsent daglig leder mastering lydtekniker oslo vakuum studio musikk

Elisabet vokste opp bak mikrofonen i fars hjemmestudio. Her utviklet hun seg som sanger og låtskriver, før hun etterhvert tok utdanning innen lydproduksjon på NISS i Oslo, og videre på University of Wolverhampton i Walsall, England. På den tekniske siden er miks og mastering hennes sterkeste sider, og utover det er hun lidenskapelig opptatt av alt som har med utforming av låter å gjøre, i tekst og melodi.

Musikksmaken hennes ligger i den elektroniske delen av indiepop- og hiphop-sjangrene, og som utøver utgjør hun, sammen med Kari-Helene Blystad, elektropop-duoen NOYAH.

bottom of page